Pasta med ost, chorizo og tomater

Energiinformation

  • Protein 15 g.
  • Kulhydrat 48.4 g.
  • Fedt 12.9 g.
  • Energifor./ pers 577 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen i en stor gryde med 4 liter kogende vand, hvori der er opløst 4 tsk. salt. Kog uden låg, rør i pastaen undervejs i kogetiden. Pasta skal koges al dente, det vil sige, at den ikke er udkogt og at den stadig har bid.  
  • 2 Steg pølseskiverne på en tør pande, læg dem på et stykke fedtsugende papir. Og tør panden med en køkkenrulle.  
  • 3 Skær tomaterne i halve. Steg dem ganske kort tid på panden i olivenolie, krydr med salt og peber.  
  • 4 Hæld pastaen i et dørslag og tilbage i gryden, sammen med tomater. Vend godt.  
  • 5

    Anretning

    Anret pasta med tomater, pølse, tætskåret purløg og fintrevet ost.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med ost, chorizo og tomater

Opskriften er udviklet af