Pasta med krydret mandelsauce og lufttørret skinke

Pasta med krydret mandelsauce og lufttørret skinke

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i mindre stykker.

  • 2 Blend tomater, mandler, chili, hvidløg, persille, eddike, olivenolie, salt og peber.
  • 3 Læg skinken på en bageplade belagt med pergamentpapir.
  • 4 Læg et stykke pergamentpapir henover skinkeskiverne.
  • 5 Læg en bageplade ovenpå, så skiverne ligger under pres.
  • 6 Stil pladen i ovnen og steg skinken sprød ved 200° ca. 7 min.
  • 7 Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • 8 Vend saucen ned i pastaen.
  • 9 Stik skinken ned i pastaretten.
  • 10 Høvl parmesanosten med en kartoffelskræller og drys den over.
  • 11

    Drys med basilikum.

  • {{recipeDoneText}} Pasta med krydret mandelsauce og lufttørret skinke

Opskriften er udviklet af