Pasta med fiske- og tomatragout

Pift din pasta op men fisk - det er let, sundt og smager dejligt.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3

    Fiske- og tomatragout

    Skyl fisken og skær den ud i stykker på ca. 2 x 2 cm.
  • 4 Pil og hak løget. Se video om, hvordan du snitter løg.
  • 5 Skær toppen af fenniklen, og skyl den godt.
  • 6 Skær fenniklen i små terninger.
  • 7 Pil og pres hvidløget.
  • 8 Skyl tomaterne, og skær dem i store terninger.
  • 9 Pil bladene af basilikummen, og skyl dem godt.
  • 10 Læg basilikumbladene i en si, og lad dem dryppe af.
  • 11 Hæld olien i en gryde og varm den op. Skru ned.
  • 12 Kom løgene i gryden og steg dem i ca. 5 minutter, indtil de er klare.
  • 13 Kom fennikelterningerne i gryden og steg dem i 2-3 minutter.
  • 14 Kom hvidløg og tomater i gryden. Rør.
  • 15 Skru op for varmen og steg ca. 3 minutter, indtil tomaterne er bløde. Rør godt.
  • 16 Kom salt og peber i gryden. Rør.
  • 17 Kom fisken i gryden, og rør forsigtigt.
  • 18 Læg låg på gryden, og skru ned.
  • 19 Lad fisken koge i ca. 5 minutter, indtil den er gennemkogt.
  • 20

    Pasta

    Kom 4 liter vand og 1 spsk. salt i en gryde. Kog vandet.
  • 21 Kom pastaen i gryden og rør.
  • 22 Kog pastaen uden låg i ca. 10-12 minutter, indtil den er al dente.
  • 23 Hæld pastaen i et dørslag, og lad den dryppe af.
  • 24 Hæld pastaen i et fad.
  • 25 Hæld fisk og tomatragout i fadet og bland.
  • 26 Hak basilikumbladene og drys dem over retten.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med fiske- og tomatragout

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier