Paprikakrydret pasta med æble og løg

Herlig, nem og hurtig pastaret. Vi savner ikke kød eller fisk, men hvis du gør, er frikadeller til ganske dejligt. Stegte kammuslinger er også gode.

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand over til pastaen. Hak løg og hvidløg.
  • 2 Skær æble i tern.
  • 3 Svits løg og æble i smør indtil gyldent.
  • 4 Drys paprika over og vend rundt.
  • 5 Hæld 4 spsk. vand over og lad simre 3-4 minutter.
  • 6 Smag til med salt og peber og lidt citronsaft.
  • 7 Kog pastaen og afdryp.
  • 8 Vend med æbleblandingen og server med cremefraiche og parmesanost.
  • {{recipeDoneText}} Paprikakrydret pasta med æble og løg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier