Papas arrugadas med kalkunbryst

Sådan gør du

  • 1 Kalkunbrystet drysses med salt og peber.
  • 2 Brunes på alle sider på en pande i olie og smør.
  • 3 Lægges i en lille bradepande og vin og bouillon hældes i.
  • 4 Bradepanden pakkes i alufolie.
  • 5 Kalkunbrystet steges midt i ovnen ved 160º i ca. 1 1/2 time indtil gennemstegt.
  • 6 Skyen hældes op i en gryde.
  • 7 Koriander, persille og hvidløg tilsættes og koges op.
  • 8 Fløde rørt med majsstivelse tilsættes og saucen koges op igen.
  • 9 Kalkunbryst i tynde skiver, kartofler, sauce og tomater serveres straks.
  • 10 Ca. 1/3 af det stegte kalkunbryst tages fra og gemmes til dagen efter.
  • 11 Tynde skiver kalkun og rød pesto er godt fyld i sandwich eller wrap.
  • 12 Papas arrugadas er små saltkogte kartofler.
  • 13

    En god specialitet fra det Kanariske køkken.

  • {{recipeDoneText}} Papas arrugadas med kalkunbryst

Opskriften er udviklet af