Panna cotta med lakrids og vanilje

Cremet dessert lavet på fuldfed fløde. De søde, sprøde pærer og lakridsen danner et perfekt match i denne version af den italienske panna cotta.

Sådan gør du

  • 1 Læg husblassen i blød i koldt vand.
  • 2 Kom fløde, sukker og vaniljekorn i en gryde og bring det i kog under omrøring.
  • 3 Skru ned for varmen, når fløden koger. Lad den simre yderligere 3 min og tag den herefter af varmen.
  • 4 Knu husblassen fri for vand og kom den i den varme fløde.
  • 5 Rør til husblassen er smeltet og tilsæt rålakridsen.
  • 6 Smør 4 små forme med lidt neutral olie og hæld flødeblandingen gennem en sigte ned i formene.
  • 7 Stil panna cottaerne på køl i min 2 timer inden servering.
  • 8 Ved servering; Vend panna cottaerne ud på 4 tallerkener (dyp evt. formene i varmt vand for at løsne lidt i kanten).
  • 9 Fjern kernehuset på pæren og skær den i små tern. Vend pæreternene med honning og citron.
  • 10 Fordel pæreternene over panna cottaen og server straks!
  • {{recipeDoneText}} Panna cotta med lakrids og vanilje

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier