Paneret fisk med urteris

Fisken får et pift med hjemmerørt melonmayo.

Sådan gør du

  • 1 Kog risen efter anvisning på emballagen.
  • 2 Rens porren og skær den i tynde skiver. Svits porreskiverne kort i olie på en pande. De skal stadig være lidt sprøde. Vend porrer med de nykogte ris. Vend hakkede urter i.
  • 3 Skær melonkødet fra skallen af en melonbåd og kom i en lille skål. Mos groft og vend med mayonnaise og hvidløg.
  • 4 Skær agurken i tern og sæt eventuelt på træpind.
  • 5 Krydr den optøede fisk med salt og peber og vend i hvedemel. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og vend fisken heri og så i rasp. Steg fisken gylden i olie på begge sider. 5-6 minutter.
  • 6 Server den nystegte fisk til urteris, mayonnaise og agurk.
  • {{recipeDoneText}} Paneret fisk med urteris

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier