Paneret entrecote med gratinerede markchampignon og kålsalat

Sådan gør du

  • 1 Kødet vendes i mel, æg og afslutningsvis i rasp blandet med presset hvidløg og hakket persille.
  • 2 Entrecote steges før servering –- stegetid ca. 5-6 minutter på hver side.
  • 3 Markchampignon renses og stokken knækkes af (senere skal de fyldes med grønt).
  • 4 Placer champignonerne i et ildfast fad.
  • 5 Rødløg og peberfrugt renses og skæres i små tern.
  • 6 I en gryde ristes løg og peberfrugt i lidt olivenolie til de er møre.
  • 7 Kryder med sherryeddike, salt og peber og afkøles.
  • 8 Det afkølede løg og peberfrugt vendes med revet ost og fyldes i champignonerne.
  • 9 Drys med ekstra ost og bag dem i ovnen 20 minutter ved 200 grader.
  • 10 Hvidkålen fint snittes.
  • 11 Græsk yoghurt røres med sennep, salt, peber og vendes med den snittede kål.
  • 12 Salaten vendes med plukket brøndkarse.
  • 13 Server de panerede entrecote med gratinerede champignons og kålsalaten, spis kogte kartofler hertil.
  • {{recipeDoneText}} Paneret entrecote med gratinerede markchampignon og kålsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier