Pandestegte svinekoteletter med kål, tomat og løg i hyldeblomstsaft

Sådan gør du

  • 1 Krydr koteletterne med salt og peber og rist af på panden ved middelvarme i 3-4 min. på hver side.  
  • 2

    Mens kødet steger

    Kom masser af frisk timian på panden sammen med kødet og hælder lidt sesamolie over.
  • 3 Inden kødet er færdigt, skubber du det over i den ene side af panden, og så tilsætter du løg, asparges, som du rister af og derefter tilsætter halvdelen af posen med blandet kål.
  • 4 Til sidst vendes grøntsagerne med de skårne tomater, og du tilsætter hyldeblomst og citron. Lad det lige koge sammen et øjeblik og krydr med salt og peber (her kan du tilsætte lidt smør – hvis det skal sovses lidt ind).
  • {{recipeDoneText}} Pandestegte svinekoteletter med kål, tomat og løg i hyldeblomstsaft

Opskriften er udviklet af