Pandestegt laks med karry, blomkålsskyr, agurk, urter og spinat

Pandestegt laks med karry, blomkålsskyr, agurk, urter og spinat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1210 Kj
  • Energi 288 Kcal
  • Protein 25 g
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrat 7 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær skindet af laksen, vend den med karry og salt og lad den trække i 15 minutter. 

  • 2

    Rør skyr sammen med de 2 slags sennep og smag til med salt og peber. Hak blomkål fint, skær agurk i små tern, snit purløg og dild fint og vend det hele sammen med skyr. 

  • 3

    Skyl spinaten godt, lad den dryppe af i en sigte og vend spinaten med 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber. 

  • 4

    Steg fisken på en varm pande i 1 spsk olivenolie i ca. 1 minut på hver side. 

  • 5

    Anretning

    Anret fisken med blomkålsskyr og spinat. Du kan også servere nye kogte kartofler eller brød til.

  • {{recipeDoneText}} Pandestegt laks med karry, blomkålsskyr, agurk, urter og spinat

Tip

Kan også laves med torsk, kylling eller svinekød.

Opskriften er udviklet af