Pandekager med æblekompot og mandler

Pandekager med æblekompot og mandler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør hvedemel, æg og sukker til en lind masse.
  • 2 Tilsæt mælk under piskning og lad dejen hvile ca. 15 min. i køleskabet.
  • 3 Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.
  • 4 Flæk vanillestangen og skrab kornene ud.
  • 5 Rist æblerne i ahornsirup sammen med mandler og vanillekorn et par minutter.
  • 6 Stænk æblerne med spiritus.
  • 7 Pandekagerne bages tynde på en slip let pande.
  • 8 Drys med sukker mellem hvert enkelt, så de ikke hænger sammen.
  • 9 Rør yoghurt med kanel og flormelis.
  • 10 Fold pandekagerne om kompotten og lun dem i ovnen.
  • 11 Server dem med yoghurtcremen.
  • {{recipeDoneText}} Pandekager med æblekompot og mandler

Opskriften er udviklet af