Pandekage med hindbær, skyr og honning

Pandekage med hindbær, skyr og honning

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 26 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 513 kcal
  • Fedtenergi 20 %
  • 1

    Beskrivelse

    Riv citronskallen meget fint. Gå ikke så dybt, at det hvide kommer med, det er bittert

  • 2

    Pisk æggene, manuelt, med sukker, vaniljekorn, et nip salt, citronskal, olie, mælk, bagepulver og mel.

  • 3

    Steg 4 store pandekager på en lille slip-let pande i ganske lidt smør. Hold pandekagerne lune i ovnen på en tallerken ved 90 grader, med alufolie over, så bliver de ikke tørre.

  • 4

    Anret pandekagerne med skyr, hindbær og honning.

     

  • Så er det spisetid! Pandekage med hindbær, skyr og honning

Tip

Som en del af hvedemelet, kan man vælge speltmel. Man kan også bage flere og mindre pandekager, men nogle gange er det hyggeligt med en stor kande te og så én stor pandekage pr. person med tilbehør.

Opskriften er udviklet af