Pærekage med valnødder

Servér, som den er til en god kop kaffe. Skal det være dessert, vil vi foreslå, at du serverer den med Thise fraiche 9% rørt op med lidt kardemomme og en anelse vaniljesukker.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 2 Pisk æg og sukker sammen i en skål. Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål, og vend i.  
  • 3 Hak valnøddekernerne fint, og vend i dejen. Riv citronen fint, kun den gule skal, ned i dejen, og vend rundt.  
  • 4 Kom dejen i en smurt og meldrysset lille bradepande på ca. 20x28 cm.  
  • 5 Skær pærer i runde skiver, og fordel i dejen. Drys hele valnødder herpå.
  • 6 Skær smørret i tynde skiver, og fordel over hele kagen.  
  • 7 Sæt kagen midt i ovnen, og bag den i 25-30 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Pærekage med valnødder

Opskriften er udviklet af