Pæreflæsk med timian, porrer og karry

Energiinformation

  • Energi 1863 kJ
  • Energi 444 kcal
  • Protein 22 g
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrat 18 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Drys flæskeskiverne med salt, sukker og finthakket timian og lad det trække i 30 minutter. 

  • 2

    Kom flæskeskiverne på en rist i ovnen, med en bradepande med bagepapir nedenunder til at samle fedtet. Steg kødet ved 210° i ca. 30-35 minutter, indtil flæsket er sprødt og gyldent. 

  • 3

    Skær pærer og løg i både, snit porrer groft og steg det hele i olie i en gryde med karry, uden det tager farve i ca. 3 minutter. 

  • 4

    Tilsæt eddike og sukker, lad det stå og simre i ca. 15 minutter, indtil æbler og porrer er møre og smag til med salt og peber. 

  • 5

    Anretning

    Anret det sprøde flæsk med pærer og porre og server med grøn salat.

  • {{recipeDoneText}} Pæreflæsk med timian, porrer og karry

Tip

Kan laves med æbler, blommer og figner.

Opskriften er udviklet af