En velsmagende og frisk tærte til den søde tand.

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Smør et tærtefad med 5 g smør.
  • 3 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
  • 5 Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
  • 6 Pil mynteblade af og skyl dem godt.
  • 7 Hak bladene og drys dem over pærerne.
  • 8 Drys 1 spsk. rørsukker over pærerne.
  • 9

    Dej

    Kom smør, sukker, hvedemel og havregryn i en skål.
  • 10 Smuldr dejen og hæld den over pærerne.
  • 11 Sæt tærten midt i ovnen og bag den i ca. 25 minutter til den er lysebrun.
  • 12 Server tærten lun med tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Pære-myntetærte

Tip

Forslag til tilbehør: Græsk yoghurt 4 % eller Skyr 2 % Du kan også bruge æbler og blommer i tærten. Smag på frugten og vurder, hvor meget sukker der skal drysses over den, før dejen kommer over frugten. Du kan også stille en skål med lidt flormelis frem som tilbehør. Således kan du spare på sukkeret i opskriften.

Opskriften er udviklet af