Pålægsaften - børneportion
Hold pålægsaften og find din ynglings pålægsmad. Mellem konkurrenterne er avokadomadden, kartoffelmadden, hamburgerrygmadden og den klassiske ostemad med agurk. Hvem mon vinder?
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Del avokadoen
  • 3 Skær 1/3 af avocadoen i skiver, og læg det på en ½ skive rugbrød
  • 4 Pres lidt citronsaft over avokadoen
  • 5 Skyl dilden
  • 6 Pynt avokadomaden med lidt dild og friskkværnet peber
  • 7 Skyl tomaten og skær den i skiver
  • 8 Læg en skive hamburgerryg på en ½ skive rugbrød
  • 9 Pynt med skiver af tomat og en streg mayonnaise
  • 10 Læg hasselnødderne på en tør, kold stegepande
  • 11 Tænd for blusset og rist nødderne, til de er gyldne
  • 12 Lad nødderne køle af
  • 13 Hak nødderne groft
  • 14 Rør en creme af friskost og Dijonsennep
  • 15 Skær kartoflen i skiver
  • 16 Smør en ½ skive rugbrød med sennepscremen
  • 17 Læg kartoffelskiver på brødet
  • 18 Drys hasselnødder over kartoflen, og pynt med lidt klippet purløg
  • 19 Skyl agurken, og skær to skiver
  • 20 Skær en skive ost
  • 21 Læg ost og agurkeskiver på ½ skive rugbrød
  • {{recipeDoneText}} Pålægsaften - børneportion

Tip

Når du smører rugbrødsmadder, så brug de rester og det pålæg I har derhjemme. Når du bruger de råvarer og rester I har i køleskabet, undgår du madspild, og det er godt for klimaet.

Opskriften er udviklet af