Pålægsaften - børneportion

Pålægsaften - børneportion

Hold pålægsaften og find din ynglings pålægsmad. Mellem konkurrenterne er avokadomadden, kartoffelmadden, hamburgerrygmadden og den klassiske ostemad med agurk. Hvem mon vinder?
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Del avokadoen
  • 3 Skær 1/3 af avocadoen i skiver, og læg det på en ½ skive rugbrød
  • 4 Pres lidt citronsaft over avokadoen
  • 5 Skyl dilden
  • 6 Pynt avokadomaden med lidt dild og friskkværnet peber
  • 7 Skyl tomaten og skær den i skiver
  • 8 Læg en skive hamburgerryg på en ½ skive rugbrød
  • 9 Pynt med skiver af tomat og en streg mayonnaise
  • 10 Læg hasselnødderne på en tør, kold stegepande
  • 11 Tænd for blusset og rist nødderne, til de er gyldne
  • 12 Lad nødderne køle af
  • 13 Hak nødderne groft
  • 14 Rør en creme af friskost og Dijonsennep
  • 15 Skær kartoflen i skiver
  • 16 Smør en ½ skive rugbrød med sennepscremen
  • 17 Læg kartoffelskiver på brødet
  • 18 Drys hasselnødder over kartoflen, og pynt med lidt klippet purløg
  • 19 Skyl agurken, og skær to skiver
  • 20 Skær en skive ost
  • 21 Læg ost og agurkeskiver på ½ skive rugbrød
  • {{recipeDoneText}} Pålægsaften - børneportion

Tip

Når du smører rugbrødsmadder, så brug de rester og det pålæg I har derhjemme. Når du bruger de råvarer og rester I har i køleskabet, undgår du madspild, og det er godt for klimaet.

Opskriften er udviklet af