Ovnkoteletter med savoykål

Ovnkoteletter med savoykål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Snit kålen fint. Pil løget og skær det i tynde skiver.
  • 2 Kom kål og løg i et ovnfast fad sammen med salt og fløde.
  • 3 Læg låg på og sæt det i ovnen ca. ½ time ved 200 grader.
  • 4 Drys koteletterne med salt og peber.
  • 5 Steg dem 1 min. på hver side ved god varme.
  • 6 Læg koteletterne oven på kålen.
  • 7 Bland rasp og ost og drys det over koteletter og kål.
  • 8 Sæt atter fadet i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader, til kål og koteletter er møre.
  • 9 Servér med fx kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Ovnkoteletter med savoykål

Opskriften er udviklet af