Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Snit kålen fint. Pil løget og skær det i tynde skiver.
  • 2 Kom kål og løg i et ovnfast fad sammen med salt og fløde.
  • 3

    Læg låg på og sæt det i ovnen ca. ½ time ved 200 grader.

  • 4 Drys koteletterne med salt og peber.
  • 5 Steg dem 1 min. på hver side ved god varme.
  • 6 Læg koteletterne oven på kålen.
  • 7 Bland rasp og ost og drys det over koteletter og kål.
  • 8

    Sæt atter fadet i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader, til kål og koteletter er møre.

  • 9 Servér med fx kogte kartofler.
  • Så er det spisetid! Ovnkoteletter med savoykål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier