Ovnbagt torskefilet med kål i karrycreme

Sådan gør du

  • 1 Den grønne chili befris for kerner og snittes fint.
  • 2 Kokosmælken koges op med karrypasta og chili og koges ca. 5 min. Spidskål snittes fint. Kålen kommes i en skål, overhældes med kogende vand og trækker et par minutter.
  • 3 Vandet hældes fra, og kålen drypper godt af i en sigte.
  • 4 De optøede torskefileter skæres i store firkanter, pensles med olie og krydres med salt og peber.
  • 5 Fileterne bages i ovnen på bagepapir ved 175° i 6 - 8 min.
  • 6 Den afdryppede kål vendes i karrycremen, der varmes godt igennem og smages til med salt og peber.
  • 7 Den bagte torsk serveres med kål i karrycreme, ris, flutes og limebåd.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt torskefilet med kål i karrycreme

Opskriften er udviklet af