Ovnbagt torsk med sprød rødbedesalat

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Rødbederne skrælles og skæres i små tern.
  • 3 Æblet deles i kvarte stykker, kernehuset fjernes og æblebådene skæres i små tern.
  • 4 Rødbedeternene kommes i en skål og marineres med citronsaft, æbleeddike, rapsolie, estragon, persille, kapers, skalotteløg og peberrod.
  • 5 Æblerne vendes i salaten før servering.
  • 6 Torsken skæres i 4 passende portionsstykker.
  • 7 Dægges på bageplade med bagepapir og krydres med salt og peber.
  • 8 Torskestykkerne bages i ovnen i 12 min. ved 180 grader.
  • 9 Anret den bagte torsk med rødbedesalaten og drys evt. med lidt ekstra revet peberrod.
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt torsk med sprød rødbedesalat

Opskriften er udviklet af