Ovnbagt torsk i chermula

Chermula er en klassisk marokkansk krydderiblanding, som dufter forførende af spidskommen og koriander. Den er rigtig god til fisk, f.eks. torsk som er brugt her. Servér med ovnbagte kartofler.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 215 grader varmluft.
  • 2 Vask og skær kartoflerne lige over. Vend kartofler med 1-2 spsk olie, salt og peber i en ildfast form. Stil i ovnen i alt ca. 45 minutter.
  • 3 Læg fiskefileterne i et andet ildfast fad og drys med salt. Riv hvidløg ned i en skål og bland med de øvrige krydderier. Fordel krydderiblandingen over fisken, dryp med olie.
  • 4 Bag fisken samtidig med kartoflerne i de sidste ca. 15 minutter.
  • 5 Tag ud og server kartofler og fisk med skyen fra fadet og citron. Kilde: Krydderiet 1, 2007
  • {{recipeDoneText}} Ovnbagt torsk i chermula

Opskriften er udviklet af