Serveres på en bund af kartoffelmos eller ris. Bacon og parmaskinke kan også anbefales som tilbehør.

Sådan gør du

  • 1 Kødet krydres med salt og peber og vendes i mel. 
  • 2 Olien varmes i en tykbundet gryde, hvorefter kødet brunes på begge sider. Tag kødet fra.
  • 3 Skær porrerne i små tern, men brug kun det hvide. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits let. 
  • 4 Tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpuré, timian, laurbærblade, hvidløg, bouillon og citronskal. 
  • 5 Kødet lægges tilbage i gryden og bringes i kog. Skru ned og lad retten småkoge under låg i ca. 1 time.
  • 6 Kødet tages op og holdes varmt. Fjern laurbærbladene. 
  • 7 Saucen jævnes med majsstivelse og hældes over kødet.
  • {{recipeDoneText}} Osso buco med rødvin

Opskriften er udviklet af