Omelet med kartofler og lidt ost

Omeletter kan være lidt svære at få hånd om, men med hjælp fra en voksen og denne udførelige opskrift, bliver det lettere at mestre kunsten.

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Vask kartoflerne og kom dem i en gryde.
  • 3 Hæld vand over kartoflerne, så det lige dækker dem.
  • 4 Kom ½ tsk. salt i gryden.
  • 5 Læg låg på gryden og kog kartoflerne i ca. 20 minutter, til de er møre.
  • 6 Hæld vandet fra kartoflerne og pil dem.
  • 7 Skær kartoflerne i skiver.
  • 8 Pil og hak løget.
  • 9 Slå hvert æg ud i en kop. Kom æggene i en stor skål.
  • 10 Pisk æggene sammen.
  • 11 Kom 1 dl vand, ¼ tsk. salt og lidt peber i skålen. Pisk det sammen.
  • 12 Hæld olien på en pande og varm den op.
  • 13 Kom løg og kartofler på panden. Rør rundt og svits.
  • 14 Hæld æggemassen på panden.
  • 15 Skru ned og skub æggemassen sammen.
  • 16 Læg låg på panden og steg til æggemassen er helt stiv.
  • 17 Server omeletten med revet parmesanost.
  • 18 Forslag til tilbehør: Rugbrød, foccacia-brød eller tomater i både
  • {{recipeDoneText}} Omelet med kartofler og lidt ost

Opskriften er udviklet af