Oksemørbrad med ristede tomater

En pande til kødet. En pande til tomaterne og du har den herligste middag parat på ingen tid. De tynde skiver oksemørbrad skal blot røre den hede pande, før de er lige, som de skal være.

Sådan gør du

  • 1 Skær oksemørbraden i ca. ½ cm tykke skiver. Drys med salt og peber.
  • 2 Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  • 3 Smelt smør på en pande og svits tomaterne godt heri.
  • 4 Smelt smør på en anden pande og steg en portion kød 1/2 minut på hver side. Tag op og læg på et fad. Fortsæt indtil alt kødet er stegt.
  • 5 Kom nu kød og stegesky over på tomatpanden.
  • 6 Rør sirup, revet hvidløg og sennep sammen i en skål. Dryp over og vend. Smag til med salt og peber.
  • 7 Server med friskkogt spaghetti. Pynt med oregano. Kilde: Krydderiet 3, 2006
  • {{recipeDoneText}} Oksemørbrad med ristede tomater

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier