Oksehaler med svesker

Kald dem bare tyrehaler, det lyder godt og smager med garanti fantastisk.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Brun oksehalerne i mindre portioner. Olie på en pande

  • 2

    Kom dem i en stor gryde

  • 3 Krydr med salt og peber
  • 4 Hæld vandet på og lad kødet simre
  • 5 Hak løg og svits, og kom det i gryden
  • 6 Kom sherry i gryden og læg låg på
  • 7 Lad retten simre i 2 timer
  • 8 Skræl og skær kartofler i mindre stykker
  • 9 Kom kartofler og svesker i og lad retten i ca. 1 time mere
  • 10 Kødet skal nærmest falde af benet af sig selv
  • 11

    Kog risen og server til kød og sauce

  • {{recipeDoneText}} Oksehaler med svesker

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier