Oksebøffer med spicy rød peber og kikærte-salat

Energiinformation

  • Energi 2965 kJ
  • Energi 706 kcal
  • Protein 38 g
  • Fedt 55 g
  • Kulhydrat 16 g
  • Kostfibre 53 g

Sådan gør du

  • 1 Læg peberfrugter på en rist i en bradepande og grill dem til de er helt mørke. Tag peberfrugterne ud af ovnen og lad dem køle af i ca. 2 min. Kom dem derefter i en frysepose og luk til i 5-10 min. Indtil de er kølet helt af. Tag peberfrugterne ud af posen og pil det mørke skind af. Flæk dem og fjern kernerne - kan skylles hurtigt under koldt for at få alle kerner væk og riv/skær dem i strimler. 
  • 2 Vask limefrugten godt, riv skallen af på den fine side af rivejernet og pres saften derfra. Rør det sammen med fintrevet hvidløg og mayonaise, smag til med salt og peber. 
  • 3 Skræl agurken, snit den i tynde skiver på langs. 
  • 4 Skyl kikærterne i vand, lad dem dryppe af i en sigte og vend dem sammen med peberfrugt, agurk, olivenolie, purløg, smag til med salt og peber. 
  • 5 Krydr kødet godt med salt og peber, smør kødet med olie og steg bøfferne af på en varm grill i ca. 2-3 minutter på hver side. 
  • 6

    Anretning

    Anret bøfferne med spicy rød peber, kikærte-salat og lime-aioli.
  • {{recipeDoneText}} Oksebøffer med spicy rød peber og kikærte-salat

Tip

Syltet peber på glas kan fint bruges i stedet for de grillede pebre.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier