Nye gulerødder med gedeost og salvie

Denne ret tager 22 minutter at lave, og de 20 af dem er i ovnen. Så er det gryden ind på bordet med to spiseskeer og brød til at dyppe i suppen. Det mest utrolige er, at det bare er gulerødder.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 185 grader.
  • 2 Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker. Skræl den søde kartoffel og skær den i stykker på samme størrelse som gulerødderne.
  • 3 Kom vand, eddike og sukker i en gryde og kog det op. 
  • 4 Kom gulerødder, sød kartoffel, rosmarin, salvie, salt og peber i gryden. 
  • 5 Smuldr gedeosten over og dæk med stanniol. Sæt gryden i ovnen i ca. 20 min ved 185 grader.
  • 6 Tag stanniolen af gryden og server. Pynt evt. med lidt friske krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Nye gulerødder med gedeost og salvie

Opskriften er udviklet af