Nudelsalat med kalvekød, rucola, tomater og parmesan

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 385 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg det i 1 spsk. olivenolie og smør. Først ved høj varme, på begge sider, og færdige 2-4 minutter på hver side, til ønsket rødme.
  • 2 Kog nudlerne efter emballagens anvisning, skyl dem med koldt vand og lad dem afdryppe og afkøle i en sigte.
  • 3 Skær tomater i halve.
  • 4 Skyl og slyng rucola tør.
  • 5 Skær kødet i skiver. Anret nudlerne med rucola, tomater, kød og høvlet parmesan. Dryp med lidt olivenolie og mørk balsamico eddike og kværn med sort peber.
  • {{recipeDoneText}} Nudelsalat med kalvekød, rucola, tomater og parmesan

Opskriften er udviklet af