Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål

Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål

Nyfortolkning af den gode, gamle millionbøf med smag af vildt, øl, enebær, kål og rodfrugter.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm en pande op og steg bacon og løg over middel varme i ca.7 min til det er gyldent. Tag bacon og løg af panden, og kom i stedet olie på. Steg vildkød og svampe over høj varme i 5-7 min til det er gyldent.
  • 2 Tilsæt baconblandingen, enebær, timian og persillerødder og lad det stege videre i 5 min. Hæld vand og øl på og lad det simre i 5-7 min. Smag til med æbleeddike, tyttebærsylt, salt og peber. Jævn evt. saucen med lidt maizena udrørt i koldt vand eller meljævning.
  • 3 Syrlig blomkål: Skær blomkålen i meget tynde skiver med en skarp kniv eller et mandolinjern. Vend skalotteløg, eddike og honning i. Smag til med salt og peber, drys med masser af karse og server!
  • {{recipeDoneText}} Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål

Tip

Retter tilsat øl skal enten koge meget kortvarigt (som her) eller simre i 2-3 timer eller bliver smagen ubehagelig bitter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier