Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål

Nyfortolkning af den gode, gamle millionbøf med smag af vildt, øl, enebær, kål og rodfrugter.

Sådan gør du

  • 1 Varm en pande op og steg bacon og løg over middel varme i ca.7 min til det er gyldent. Tag bacon og løg af panden, og kom i stedet olie på. Steg vildkød og svampe over høj varme i 5-7 min til det er gyldent.
  • 2 Tilsæt baconblandingen, enebær, timian og persillerødder og lad det stege videre i 5 min. Hæld vand og øl på og lad det simre i 5-7 min. Smag til med æbleeddike, tyttebærsylt, salt og peber. Jævn evt. saucen med lidt maizena udrørt i koldt vand eller meljævning.
  • 3 Syrlig blomkål: Skær blomkålen i meget tynde skiver med en skarp kniv eller et mandolinjern. Vend skalotteløg, eddike og honning i. Smag til med salt og peber, drys med masser af karse og server!
  • {{recipeDoneText}} Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål

Tip

Retter tilsat øl skal enten koge meget kortvarigt (som her) eller simre i 2-3 timer eller bliver smagen ubehagelig bitter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier