Newstyle Pariserbøf med kerner, krydderurter og rødbedesalat

Energiinformation

  • Energi 1793 kJ
  • Energi 427 kcal
  • Protein 28 g
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrat 44 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Snit rødbederne fint i skiver. 

  • 2

    Hak drueagurkerne og kapers groft, skær agurken i tynde skiver på langs og kom det hele i en skål. 

  • 3

    Pisk eddike med sukker og salt, kom det henover, bland det godt sammen og lad det marinere i en time. 

  • 4

    Kog kernerne efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og lad dem køle ned. 

  • 5

    Riv gulerødderne groft og snit purløget fint. 

  • 6

    Bland kødet med sennep, kogte kerner, gulerødder og purløg, smag til med salt og peber. 

  • 7

    Del kødet i 4 bøffer og form dem omkring brødet. Krydr godt med salt og peber, steg dem af i 1 spsk. olivenolie i ca. 2-3 minutter på hver side. 

  • 8

    Anretning

    Anret bøfferne med rødbedesalat.

  • {{recipeDoneText}} Newstyle Pariserbøf med kerner, krydderurter og rødbedesalat

Tip

Man kan komme et hav af forskellige urter i kødet og lave rødbedesalat med syltede rødbeder og droppe marinaden.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier