Nemme nudler
Giv dig i kast med spisepindene til dette asiatisk inspirerede måltid.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Skyl og skræl gulerødderne.
  • 3 Skær gulerødderne i tynde stave.
  • 4 Fjern de grove blade fra blomkålen.
  • 5 Skær blomkålen ud i små buketter og skyl dem godt.
  • 6 Skyl forårsløgene og skær rod og top af.
  • 7 Skær forårsløgene ud i små stykker.
  • 8 Hæld olien i en wok/sauterpande og varm den op.
  • 9 Kom kødet i wokken og brun det på alle sider. Skru ned.
  • 10 Kom sambal oelek i wokken og bland.
  • 11 Kom gulerødder, blomkål og forårsløg i wokken. Bland godt.
  • 12 Kom 1 dl vand og soja sauce i wokken. Bland.
  • 13 Læg låg på wokken og steg i ca. 10 minutter til grøntsagerne er sprøde.
  • 14 Til nudler: Hæld 2 liter vand og ½ spsk. salt i en stor gryde.
  • 15 Kog vandet.
  • 16 Kom nudlerne i vandet og kog dem efter den kogetid, der står på posen.
  • 17 Hæld vandet fra nudlerne og kom dem i et fad.
  • 18 Kom kød og grøntsager over nudlerne.
  • 19 Server retten.
  • {{recipeDoneText}} Nemme nudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier