Skyd genvej og brug butterdejscreme til den friske og lækre rabarbertærte.

HUSK: For at lave opskriften, skal du bruge rabarberkompot.
Se vores opskrift Rabarberkompot

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. Rul dejen ud på det bagepapir, der hænger ved. Prik dejen med en gaffel over det hele, så dejen ikke hæver, men forbliver flad.  
  • 2 Drys sukker over hele dejen, og sæt den midt i ovnen. Bag bunden godt gylden og sprød. Begynd at kigge efter 8 minutter.   
  • 3 Tag tærten ud, og afkøl helt. Spred  kagecreme ud over bunden.
  • 4 Kom fløde og cremefraiche i en skål, og pisk det til skum.  Krydr med vaniljesukker.
  • 5 Fordel det over cremen. Opbevar med creme og skum i køleskab i et par timer.   
  • 6 Lige før servering fordeler du rabarberkompot i små klatter over fløden, den flyder ud, hvis den kommer på tidligere. Drys kokosflager og hakket citron­melisse henover, og server.  
  • {{recipeDoneText}} Nem rabarbertærte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier