Nem kålsalat med kogte beder og urter

Nem kålsalat med kogte beder og urter

Smukke og lækre grøntsager. De stribede og gule beder minder meget om almindelige rødbeder og er utrolig dekorative. Kålsalaten er god til svinekød, f.eks. koteletter og Maries Medister.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog bederne med skræl indtil de er møre, som afhænger meget af størrelsen, men prøv efter 40 minutter.
  • 2 Stik med en spids kniv – kniven skal komme ind i beden uden alt for meget kraft.
  • 3 Herefter skyldes bedernes i koldt vand, pilles og skæres i skiver.
  • 4 Imens bederne koger laves resten af salaten.Snit rødkålen så fint du kan.
  • 5 Bland dressingen godt sammen i en skål og vend med kålen.
  • 6 Anret kålsalaten og rødbeder på et stort fad og drys grofthakkede urter henover.
  • Så er det spisetid! Nem kålsalat med kogte beder og urter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier