Nem cheesecake med brombær og blåbær

Kagen skal blot lægges sammen og samle sig i køleskabet nogle timer.

Sådan gør du

  • 1 Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.  
  • 2 Smelt smørret i en gryde uden at brune.
  • 3 Tag fra komfuret og rør kagesmuldret heri.
  • 4 Dæk bunden af en aflang springform (Vores form er ca. 11 gange 35 cm. Men den kan også være rund) med bagepapir og fordel kageblandingen i. Lad afkøle helt.  
  • 5 Kom mascarpone og creme fraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal. Pisk med elpisker til en fast masse.
  • 6 Fordel cremen på bunden. Pynt med bær og citronskal. Pak i film og stil i køleskab i mindst tre timer.  
  • 7 Bemærk: Opskriften fungerer kun med creme fraiche 38%.
  • {{recipeDoneText}} Nem cheesecake med brombær og blåbær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier