Nakkekoteletter serveret med mynte

Sådan gør du

  • 1 Dræn yoghurt i et kaffefilter eller viskestykke 1 - 2 timer
  • 2 Pisk saft og fintrevet skal af en citron, olivenolie og persille sammen
  • 3 Krydr med salt og peber
  • 4 Gnid marinaden ind i koteletterne og stil dem i køleskabet ca. 30 min.
  • 5 Skyl cous cousen i koldt vand
  • 6 Hæld derefter kogende vand på
  • 7 Rør af og til i det.
  • 8 Smuldr cous cousen med fingrene når væden er absorberet
  • 9 Bælg ærterne og sauter dem ca. 1 min. i lidt olivenolie med fintrevet citronskal og frisk mynte, vend til sidst cous cousen i
  • 10 Krydr med salt og peber
  • 11 Flæk agurken og skrab kernerne ud
  • 12 Skær den i skiver på skrå
  • 13 Drys med groft salt og lad saften dryppe af i en sigte ca. 20 min.
  • 14 Rist mandlerne gyldne på en tør pande
  • 15 Vend mandlerne med agurk og drænet yoghurt og smag til med salt og peber
  • 16 Paner nakkekoteletterne i cous cous, (der ikke er udblødt)
  • 17 Grill dem ved svag varme 7 - 10 min. Krydr med salt og peber
  • 18 Server nakkekoteletterne med raita og krydret cous cous samt brød.
  • {{recipeDoneText}} Nakkekoteletter serveret med mynte

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier