Nachos med butterbean- og blomkålshummus

Giv din hummus et tvist og basér den på butterbeans og blomkål i stedet for klassikeren med kikærter. Server med nachochips, avocado, revet ost og courgette.

Sådan gør du

  • 1 Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer. Afdryp.
  • 2 Kog møre i vand tilsat bouillonterning i 45-60 minutter.
  • 3 Når der mangler 5 minutter af kogetiden, kommer du blomkål skåret i mindre stykker i vandet og koger blomkålen mør.
  • 4 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 5 Afdryp bønnerne og blomkål helt og kom i en blender sammen med olie og lidt citronsaft. Blend til hummuskonsistens. Smag til med salt og peber.
  • 6 Skær courgetten i skiver, og steg dem på en grillpande.
  • 7 Hak rødløg og chili. Skær avokadoer i både.
  • 8 Spred nachos ud på en bradepande, og drys dem med ost.
  • 9 Gratiner dem i nogle få minutter.
  • 10 Server med hummus og grønt, smag til med lime.
  • {{recipeDoneText}} Nachos med butterbean- og blomkålshummus

Opskriften er udviklet af