Øl er godt til mange ting, blandt andet i retter, hvor der skal spark på smagen. Her i skøn forening med muslinger i en suppe af fløde og grøntsager.

Sådan gør du

  • 1 Vask muslingerne og kik dem igennem.
  • 2 Hvis muslingen er åben og ikke lukker sig, når man banker den imod noget hårdt, skal den smides væk.
  • 3 Hak løg, hvidløg og gulerødder i små tern.
  • 4 Svits grønsagerne i olie i en stor gryde, uden at de tager farve.
  • 5 Tilsæt øl og fløde og lad det simre et par minutter.
  • 6 Kom muslingerne i gryden og læg låg på.
  • 7 Damp muslingerne i 3-4 minutter, indtil de åbner sig.
  • 8 Vend persillen med muslingerne.
  • 9 Anret muslinger og suppe i dybe tallerkener og server.
  • {{recipeDoneText}} Muslinger i øl

Opskriften er udviklet af