Muffins med banan og birkes
Bag muffins til fødselsdagen, skovturen eller en anden særlig lejlighed.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 4 Bland hvedemel, bagepulver og birkes.
  • 5 Smelt smør ved svag varme. Sluk og tilsæt mælk.
  • 6 Pisk æg og sukker med en elmikser ca. 5 minutter til det er skummende.
  • 7 Vask citronen. Riv det gule af skallen fint ned i æggeskummet.
  • 8 Drys melblandingen i æggeskummet og vend forsigtigt sammen med en dejskraber.
  • 9 Tilsæt smørblandingen lidt ad gangen og vend sammen.
  • 10 Mos bananen med en gaffel. Bland sammen med citronsaft.
  • 11 Tilsæt bananmos til dejen.
  • 12 Rør dejen ensartet og fyld i 8 muffinsforme. Sæt dem evt. i en muffinpande.
  • 13 Bag kagerne i midten af ovnen ca. 15 min.
  • 14 Stik et lille træspyd i midten af en kage. Den er gennembagt, når der ikke er rå dej på.
  • Så er det spisetid! Muffins med banan og birkes

Opskriften er udviklet af