Mørksejkrebinetter med persillesauce

Sådan gør du

  • 1 Hak mørksejfileten med en skarp kniv på et skærebræt til kødet er finthakket, uden at være moset.
  • 2 Ælt fiskekødet med ½ tsk salt og lidt peber.
  • 3 Form 4 krebinetter af fiskekødet.
  • 4 Kom raspen på en tallerken, og vend krebinetterne i den.
  • 5 Steg krebinetterne i olien på en slip let-pande ca. 4 min på hver side ved middelhøj varme.
  • 6 Skyl persillen grundigt, og hak den.
  • 7 Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde, og kog mælken op under omrøring.
  • 8 Kom persillen i saucen, og kog endnu 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  • 9 Skær spidskålen i brede strimler, og fjern det yderste blad på forårsløgene.
  • 10 Kog spidskål og forårsløg i en gryde med letsaltet vand i 3 min.
  • 11 Servér fiskekrebinetterne med kogte kartofler, persillesauce og kogte grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Mørksejkrebinetter med persillesauce

Tip

I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Bland evt. 3 spsk hakkede krydderurter i det hakkede fiskekød, fx dild, purløg, persille, kørvel eller basilikum.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier