Mørksej-krebinetter med sommergrønt

Sådan gør du

  • 1 Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket.
  • 2 Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk salt og friskkværnet peber.
  • 3 Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
  • 4 Steg krebinetterne på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat lidt olie ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
  • 5 Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
  • 6 Afslut med frisk parmesan.
  • 7 Bland en kølig dressing af syrnet fløde og hakket purløg.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Servér krebinetterne med sommergrønt og kølig dressing.
  • {{recipeDoneText}} Mørksej-krebinetter med sommergrønt

Tip

I stedet for mørksej kan du bruge torsk, kuller eller lyssej.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier