Mørbradbøffer med mandelpesto og ginsyltede løg

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
  • 3 Dup bøfferne tørre med køkkenrulle.
  • 4 Krydr bøfferne med salt og peber.
  • 5 Brun dem i gyldent smør på en pande ca. 1 minut på hver side.
  • 6 Skru ned til middel varme og steg bøfferne færdige 3-4 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte.
  • 7 Det kan være nødvendigt at stege bøfferne ad flere omgange, hvis panden ikke er stor nok.
  • 8 Nip persillen for grove stilke.
  • 9 Kom persille og mandler i en blender, hurtighakker eller foodprocessor og blend det sammen.
  • 10 Tilsæt olie, citronsaft og fløde og blend igen.
  • 11 Smag til med salt og peber.
  • 12 Hæld kogende vand over løgene.
  • 13 Hæld straks løgene i en si.
  • 14 Afkøl løgene og pil dem.
  • 15 Kog eddike, 1 tsk salt, honning og sukker sammen til sukkeret er opløst.
  • 16 Kom stjerneanis og løg i lagen og kog det hele sammen i 5 minutter.
  • 17 Tag gryden fra varmen og rør gin i.
  • 18 Kom løg og lage i et rent glas.
  • 19 Sæt låg på.
  • 20 Opbevar det i køleskab.
  • 21 Kan laves 1-2 uger i forvejen.
  • 22 Fjern evt. stjerneanisen straks efter kogningen, hvis smagen af anis ønskes mild.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med mandelpesto og ginsyltede løg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier