Mørbradbøffer med kartoffelrösti

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenerne, hvis de ikke er fjernet.
  • 2 Skær dem i 3 cm tykke skiver.
  • 3 Dup bøfferne tørre med køkkenrulle.
  • 4 Bland rosmarin, hakket persille og peber og rul kanten af bøfferne i krydderblandingen.
  • 5 Vikl et stykke bacon om, fastgør det med tandstikkere.
  • 6 Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 7 Brun 1 minut på hver side.
  • 8 Skru ned til middel varme og steg bøfferne færdige ca. 4 minutter på hver side, til de er lige netop gennemstegte.
  • 9 Rens panden. Skræl kartoflerne og riv dem groft.
  • 10 Tryk væden af i et klæde.
  • 11 Krydr kartoflerne med salt og peber.
  • 12 Steg dem gyldne ved jævn varme som en “tyk pandekage” i fedtstof ca. 10 minutter på hver side.
  • 13 Brug et fladt grydelåg, når röstien vendes.
  • 14 Svits skiver af squash og løg 2-3 minutter i olie.
  • 15 Vend forsigtigt tomatskiver i umiddelbart før anretningen.
  • 16 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med kartoffelrösti

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier