Medister vendt med hvedekernesalat, halloumi og granatæbler

Medister vendt med hvedekernesalat, halloumi og granatæbler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3021 kJ
  • Energi 719 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrat 72 g
  • Kostfibre 11 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog hvedekernerne efter pakkens anvisning og hold dem varme. 
  • 2 Tag farsen ud af medisteren og mos det med en gaffel. Brun det godt af på en varm pande i 1 spsk. olie sammen med krydderier i ca. 2-3 minutter. 
  • 3 Tilsæt hvedekerner, smag til med salt og peber, og tag det af panden. 
  • 4 Snit løg og hvidløg fint, skær halloumi osten i mindre stykker, steg det af på den samme pande i 1 spsk. olie i ca. 3 minutter og vend det sammen. 
  • 5 Snit persille groft, bank kernerne ud af granatæblet. 
  • 6 Anret retten på et stort fad, drysset med persille og granatæble. Serveres med yoghurt, citron og pitabrød.
  • {{recipeDoneText}} Medister vendt med hvedekernesalat, halloumi og granatæbler

Tip

Kan fint laves med hakket kylling, okse og lam, retten kan laves med kål og tomater, som vegetarret.

Opskriften er udviklet af