Medaljoner med vintergrønt

Sådan gør du

  • 1 Hak rødløget fint og hæld eddiken over.
  • 2 Lad blandingen stå i minimum 1 time.
  • 3 Skær grøntsagerne i små tern og broccolien i små buketter.
  • 4 Bland dressingen, smag til med salt, peber og evt. hakkede krydderurter.
  • 5 Hæld den over grøntsagerne, og kom rødløg med eddike over.
  • 6 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 7 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 8 Brun medaljonerne 1 minut på hver side.
  • 9 Skru ned til middel varme og steg færdig, ca. 2 minutter på hver side.
  • 10 Steg estragonen ca. 1 minut.
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner med vintergrønt

Tip

# Frugteddike kan fx være kirsebær-, hyldeblomst-, blomme- eller æbleeddike. Avocado skåret i tern passer godt i salaten. Den bløde avocado giver et godt modspil til de "hårde" grøntsager. Marinaden kan også laves af yoghurt 10% rørt med lidt rapsolie, hakket persille og lidt presset hvidløg. De rå grøntsager vendes i marinaden, som gerne må være lidt sparsom. Svinekoteletter, mørbrad i skiver kan bruges i stedet for medaljoner.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier