Marinerede wokstrimler med grøntsager og nudler

Sådan gør du

  • 1 Skræl og riv ingefær fint. Riv 1 tsk citronskal evt. med et juliennejern og gem halvdelen til pynt.
  • 2 Pres 1 spsk citronsaft. Bland sojasauce, ingefær, citronskal og -saft samt farin i en skål.
  • 3 Vend wokstrimlerne i marinaden og stil dem i køleskabet i ca. 20 minutter. Snit hvidkålen fint, del broccolien i små buketter og skær stokkene i tynde skiver.
  • 4 Skær forårslø-gene i skrå stykker på ca. 2 cm. Lad kødet dryppe af i en si over en skål - gem marinaden.
  • 5 Varm 2 tsk olie i en wok, pande eller stegegryde ved kraftig varme.
  • 6 Læg kødet på. Lad kødet blive brunt, inden det vendes.
  • 7 Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut, tag det op og hold det varmt på en tallerken.
  • 8 Varm resten af olien i gryden ved kraftig varme.
  • 9 Svits hvidkål og broccoli i ca. 2 minutter.
  • 10 Tilsæt marinade og forårsløg.
  • 11 Svits ca. 1 minut mere og kog det godt igennem.
  • 12 Tilsæt kødet. Tag gryden af varmen. Kog nudlerne i letsaltet vand i ca. 1 minut, så er de løst op og møre uden at være bløde.
  • 13 Lad nudlerne dryppe af i en si.
  • 14 Vend nudlerne sammen med kød og grøntsager i den varme gryde.
  • 15 Smag til med salt og peber.Servér straks. Drys frintstrimlet citronskal og peanuts over.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede wokstrimler med grøntsager og nudler

Opskriften er udviklet af