Marinerede rejer med avocado og forårsløg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 239 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær forårsløgene i fine skiver.

  • 2

    Skyl, tør og hak persille.

  • 3

    Pres saften af limefrugterne. Massér dem først lidt på køkkenbordet, ved at lade dem rulle under håndfladen. Del dem på tværs og vrid nu med en gaffel i hver halve lime over en skål.

  • 4

    Del avocado, fjern sten og skal og skær kødet i tern, som straks lægges over i skålen med limesaft.

  • 5

    Kom forårsløg, persille og rejer i skålen og vend godt. Smag til med salt og peber.

  • {{recipeDoneText}} Marinerede rejer med avocado og forårsløg

Opskriften er udviklet af