Mangosalat
Denne salat er let at lave, den smager dejligt og så er den fuld af vitaminer.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Skyl mangoen og skræl den.
  • 3 Skær frugtkødet af mangoen, og skær det i terninger.
  • 4 Kom mango-terningerne i en skål.
  • 5 Skyl ananassen og skræl den.
  • 6 Skær ananassen over på langs.
  • 7 Skær stokken af og skær ananassen i terninger.
  • 8 Kom ananas-terningerne i skålen.
  • 9 Pil den ene appelsin og skær den i terninger.
  • 10 Kom appelsin-terningerne i skålen.
  • 11 Skær den anden appelsin over og pres den.
  • 12 Hæld appelsinsaften i skålen.
  • 13 Bland salaten.
  • Så er det spisetid! Mangosalat

Tip

Mangosalaten kan spises som mellemmåltid, som den er beskrevet her i opskriften. Drysses hakket mynte over salaten er den desuden god til kød- og fiskeretter og drysses hakket chokolade og hakkede nødder over salaten, har du en lækker dessert.

Opskriften er udviklet af