Kagerne kan holde sig i mindst 1 uge. Jeg opbevarer dem i en bøtte med flormelis ved stuetemperatur.

Opskriften giver ca. 20 småkager

Sådan gør du

  • 1

    Pisk sukker og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt citronskal og rør mel, hakkede mandler, tranebær og salt i.

     

  • 2

    Rør, til dejen har samlet sig.
    Saml dejen til en kugle, og pak den ind i film. Lad den hvile i køleskabet i 1 time.

  • 3

    Varm ovnen til 165 grader. Tril små kugler på størrelse med 2-krone og bag dem på bagepapir i den forvarmede ovn ved 165 grader, til de er gennembagte, det tager 15-20 minutter.

  • 4

    Tril de varme kager i flormelis, og lad dem afkøle på rist. Tril endnu en gang i flormelis, når de er helt afkølede.

  • {{recipeDoneText}} Mandelsmåkager

Opskriften er udviklet af