Mandelkage med nødder og ahornglasur

Mandelkage med nødder og ahornglasur

Vi bager en kage med mandelmel og citronskal og kommer en glasur af ahornsirup, smør og fløde på toppen. Så er aftenkaffen reddet.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Kom smør og sukker i en skål og pisk godt sammen.
  • 3 Pisk et æg i ad gangen. Vend citronskal heri.
  • 4 Bland mel, mandelmel og bagepulver sammen og vend i.
  • 5 Smør en rund springform eller tærteform og drys den med mel.
  • 6 Kom dejen heri og glat ud.
  • 7 Bag kagen i 25-30 minutter.
  • 8 Tag kagen ud.
  • 9 Kom smør, sirup og fløde i en lille gryde og lad simre ved lav varme i 5 minutter.
  • 10 Vend mandler og nødder heri og fordel glasuren over kagen.
  • 11 Lad kagen afkøle helt, før du serverer den.
  • {{recipeDoneText}} Mandelkage med nødder og ahornglasur

Tip

Pisk gerne smør og sukker helt hvidt før æggene piskes i

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier