Makrel i kål med kartofler, champignon og dild

Fisk er nemt og hurtigt at tilberede. Prøv bare denne opskrift, hvor alt kommer i ét fad.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • 2 Skyl og skræl kartoflerne.
  • 3 Skær kartoflerne i 3 cm. tykke skiver.
  • 4 Skyl champignon, skær bunden af.
  • 5 Del champignon i halve.
  • 6 Skyl rosenkål, skær bunden af og fjern de yderste blade.
  • 7 Del rosenkål i halve.
  • 8 Skyl citron og riv skallen på den fine side af rivejernet.
  • 9

    Tag et ildfad i passende størrelse.

  • 10 Kom champignon i bunden, så rosenkål og til slut kartoflerne.
  • 11 Tilsæt saft og skal af citron.
  • 12 Krydr med salt og peber.
  • 13 Læg makrelfileterne oven på grøntsagerne.
  • 14 Hæld æblemost over.
  • 15 Krydr med salt og peber.
  • 16 Skyl dild og hak det groft.
  • 17 Kom dild over fisken.
  • 18 Kom bagepapir og derefter sølvpapir over fadet.
  • 19 Sæt fadet i ovnen og bag i ca. 25 minutter til fisk og kartofler er tilberedt.
  • 20 Servere straks alt fra fad, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  • {{recipeDoneText}} Makrel i kål med kartofler, champignon og dild

Opskriften er udviklet af