Makirulle med røget helleflynder

Makirulle med røget helleflynder

Helleflynder er fin fisk, som koster lidt mere hos fiskehandleren. Gør din sushi ekstra delikat med skiver af røget helleflynder. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vend noritangen på tværs. Den glatte side skal vende ned mod skærebrættet.
  • 2 Læg sushirisene på tangen, dog ikke på de øverste 5 cm af noritangen.
  • 3 Drys sesam på risene.
  • 4 Kom wasabimayonnaisen på langs ad noritangen, og læg resten af ingredienserne ovenpå.
  • 5 Rul tangpladen sammen til en rulle. Pas på, at rullen ikke bliver for løs, men brug samtidig ikke så mange kræfter, at noritangen sprækker.
  • 6 Lad rullen hvile på den side, hvor tangen samles.
  • 7 Efter et minuts tid hænger tangen sammen, og du kan skære rullen ud i 5-6 stykker. Sørg for at din kniv er skarp og fugtig.
  • 8 Mas ikke, når du skærer.
  • {{recipeDoneText}} Makirulle med røget helleflynder

Tip

Sådan skærer du agurk og avocado Agurk: Skær enderne af agurken, og del agurken i to lige store stykker. Skær agurkestykket igennem på langs. Brug en teske til at fjerne kernehuset. Skær agurken ud i tre lige store, lange stave. Avocado: skær avocadoskiver og vend dem i citronsaft. Opbevar dem i en beholder med låg, indtil de skal bruges.

Opskriften er udviklet af